Igiena in restaurante


imagesFie ca mergem la un restaurant,  ne cazam intr-un hotel sau apelam la o firma de catering, cu totii ne dorim sa beneficiem de servicii de inalta calitate. In ceea ce priveste mancarea oferita, toate ingredientele ar trebui sa fie proaspete si de calitate astfel incat clientii sa fie multumiti.

Intretinerea curateniei si respectarea normelor de igiena intr-o unitate de alimentatie publica se realizeaza astfel:

  • Indepartarea resturilor alimentare;
  • Spalarea cu apa calda (40 – 45°C) cu detergenti speciali pentru echipamente profesionale;
  • Clatirea cu apa fierbinte, pentru indepartarea urmelor de detergenti;
  • Dezinfectia atat a suprafetelor din bucatarie cat si a unor alimente care suporta acest proces. Noi va propunem dispozitivul pentru dezinfectia oualor, alimente care sunt usor perisabile – MidasAnAir Eggs.

MidasAnAir EggsMidasAnAir Eggs este o instalatie pentru dezinfectia produselor cu o eficienta ridicata. Este inofensiva pentru om, fara efecte secundare, usor de folosit, substituind varianta folosirii produsilor chimici sau a unei pregatiri speciale pentru utilizare. Aparatul utilizeaza radiatia ultravioleta concentrata printr-un sistem special asigurandu-se un randament maxim in distrugerea microorganismelor.
Este utilizat in special in sectorul HORECA.

Afla mai multe despre MidasAnAir Eggs pe www.midasexpert.ro!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s