Microbii de pe tacamuri – o amenintare pentru sanatatea ta!

henckels-knifeTacamurile din bucatarie reprezinta un mediu propice pentru dezvoltarea bacteriilor si a virusurilor. Un studiu efectuat de oamenii de stiinta de la Universitatea din Georgia, arata ca  obiectul cel mai periculos din casa este cel mai probabil cutitul de bucatarie.  Din cauza intrebuintarii lui universale, cutitul de bucatarie poate fi purtator de bacterii si virusuri.

Cercetatorii din studiul amintit mai sus,  au desfasurat mai multe experimente folosind cutite noi, infestate cu virusul hepatitei A si norovirus, si le-au testat pe 6 tipuri de fructe si legume potrivit ziare.com. In final, mai mult de jumatate dintre cutite s-au transformat in purtatori ai virusurilor, infestand produsele proaspete.

AAy 60c deschis pentru siteCea mai eficienta metoda de a steriliza tacamurile din bucatarie o reprezinta dezinfectia prin UV. Dispozitivul pentru dezinfectia cutitelor si tacamurilor MidasAnAir Aay60c a fost special conceput pentru a dezinfecta majoritatea tacamurilor folosite in bucatarie si pentru a impiedica in acest mod, raspandirea bacteriilor si virusurilor. Aparatul utilizează radiația ultravioletă concentrată printr-un sistem special asigurandu-se un randament maxim în distrugerea microorganismelor. Poate fi utilizat in hoteluri, restaurante, cantine etc.

Aflati mai multe detalii despre dispozitivul MidasAnAir Aay60c pe www.midasexpert.ro!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s